Sunday, March 14, 2010

My SASER

Posted by Hafiz Richard

jumaat lepas.
aku gi la koperasi kat kmb..
then aku dgr de girl cakap saser no 1..
wah..
bagus gak la dak saser ni..
pas tgk pasal result tu aku pun baca la paper tu sikit..
aku pun mula terpikir pasal sekolah lama aku tu..
dulu, masa aku study kat saser, guru cemerlang ade sorang je..
bidang math..
tu dak sekolah aku math mantop..
aku pun leh kire mantop gak (capap hahaha)
tp masuk kmb dah nak wat kepala an..
tu math terabur..
lau buat sebijik cam saser ajar, fuh, seven bai~~
melalut lak..
pastu aku pernah singgah saser 1 day..
rupa2nya ramai gler cikgu saser dah dapat gelaran guru cemerlang..
yang buat aku happy, cikgu chem and physic aku dapat gelaran tu juga..
salute teacher~
you are the best and the experiences learning with you, i cant never ever forget..
:-)
then aku terfikir something..
cmne lau cikgu2 aku ni pindah sekolah lain..
dipindahkan oleh kementerian..
mungkin kerana ingin mengharumkan sekolah lain..
sebab sekoalh aku xtersenarai pun dalam 20 sekolah yang dapat pengiktirafan KPM..
tp xpe..
aku tau sekolah aku baru lagi..
masih muda..
bangunan je tua..
:-)
tp itula, aku terfikir kalau guru sekolah aku dipaksa pindah..
sedih..
cmne nak cari cikgu balik..
cikgu english aku pun dah pindah g Sains Rembau..
xpela..
walau saser diatas, atau dibawah..
aku tetap berbangga aku warga saser..
to all my teachers in SASER..
thx for all your effort..
thx for all your sacrifice done 4 us..
till i manage to score in SPM..
Till now.. i can still feel the experience walking up the hall and receive my SPM result triumphantly..
SASER Namamu Teratas..
Takkan SASER hilang takhtanya..
Kami datang dengan harapan..
Kami pulang dengan kejayaan..
Thx SASER.. thx all the teacher :-)

3 comments:

schoolicist sial

naim Maulana said...

saser go!!

SimPanG said...

go SASER go!!

btw, dulu Duke guru muda, so die memang STAR. sila tabik beliau bila berjumpa ok?
=)